Κίνα Νεογέννητη πάνα μωρών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Sammi

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15859503280

WhatsApp : +8615859503280

Free call

Κάτω από τη νέα επιδημία κορωνών, τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης των εσωτερικών πανών

April 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κάτω από τη νέα επιδημία κορωνών, τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης των εσωτερικών πανών

Στο επίπεδο σχεδίου προϊόντων, η διορατικότητα στα χαρακτηριστικά των νέων γονέων, ανακαλύπτει τα σημεία πόνου και τις μη ικανοποιηθείσες ανάγκες τους, και διαμορφώνει ένα διαφοροποιημένο πλεονέκτημα, το οποίο είναι η δύναμη των εσωτερικών πανών.

 

Πολυστρωματικό σχέδιο, στο οποίο το εσωτερικό στρώμα που αγγίζει το δέρμα του μωρού εστιάζει στη μαλακότητα, την ξηρότητα, την δέρμα-φιλική, φροντίδα δέρματος, και την ασφάλεια, και την αδύνατη όξινη εσωτερική επιφάνεια, τα συστατικά φυτικού ελαίου, τα συστατικά φροντίδας δέρματος βιταμινών Ε και άλλα διαφοροποιημένα σημεία πώλησης. Τα circumferences μέσης και ποδιών εστιάζουν στην ελαστικότητα, την τακτοποίηση, το breathability, όχι τη συμπίεση, και καμία δευτερεύουσα διαρροή. Ο απορροφητικός πυρήνας εστιάζει στη γρήγορη απορρόφηση, την ελαφρότητα, την πρόληψη διαρροής, τη μεγάλη ικανότητα απορρόφησης, και τη διατήρηση υγρασίας. Διαφορικά σημεία πώλησης όπως τα κομμάτια και τα συνεχή στρώματα. Επιπλέον, υπάρχουν σημεία σχεδίου προϊόντων όπως το σχέδιο επίδειξης ούρων, Velcro δεν επαναλαμβάνει την περάτωση, τον πορώδη εξαερισμό, την τρισδιάστατη αποτύπωση σε ανάγλυφο, την προσκόλληση, καμία φθορισμού πράκτορα, εξωτερική εμφάνιση και άλλα σημεία σχεδίου προϊόντων.

 

Φέτος, επηρεασθείς από τη νέα επιδημία πνευμονίας κορωνών, η αίσθηση των ανθρώπων της ευτυχίας και η ασφάλεια είναι άνευ προηγουμένου βελτιωμένο. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, η εικόνα της Κίνας στις διάφορους βιομηχανίες και τους τομείς έχει βελτιωθεί, και η αναγνώριση και η υποστήριξη των εγχώριων προϊόντων από το Κινεζικό λαό, ειδικά νέοι, έχουν αυξηθεί σημαντικά. Τα υψηλής ποιότητας εγχώρια προϊόντα είναι ελπιδοφόρα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα εσωτερικά προϊόντα βιομηχανίας νηπίων συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων πανών, που οδηγούν στο τραίνο της γρήγορης ανάπτυξης της μητέρας πατρίδας, και που κερδίζουν τα καρποφόρα αποτελέσματα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας